Shtyhet gara e skitarës shqiptare në Lojërat Dimërore

Feb 14, 2018

Gara për skiatorët femra në Lojërat Olipike ku garon dhe shqiptarja Suea Mëhilli është shtyrë për ditën e premte.

Shkak për këtë sipas mediave ndërkombëtarë është bërë era e fortë.

Ndërsa në datat 18-22 shkurt në të njëjtën disiplinë por për meshkuj do garojë dhe Erjon Tola.