Përballje titanësh, Real Madrid- PSG

Feb 14, 2018

Mbrëmje tinatësh dhe plot emocion do jetë kjo e sotmja për të gjithë ndjekësit e futbollit

Real Madrid kampioni në fuqi pret skuadrën parisienë PSG në një nga ndeshjet më interesante për 1/8-t e finaleve të Champions League.

Shumë media ndërkombëtare e kane konsideruar këtë ndeshje si një 'finale e parakohshme'.

Sipas skemës në sulm do përsëritet dueli mes dy yjeve Ronaldo dhe Neymar.