Patinatoria amerikane hyn në histori për hedhjen triplo axel [VIDEO]

Feb 13, 2018

Sportistja e garës së patinazhit artistik Mirai Nagasu ka dhuruar një shfaqe të bukur në lojërat dimërore.

Përfundimin e garës Nagasu realizoi një hedhje triplo axel duke e bërë atë amerikanen e parë dhe lojtaren e 3 në lojërat olimpike që realizoi me sukses një kërcim të tillë.

 

radio TV

Facebook

LIKE Shqip Top 10

poll