Princi Harry dhe Meghan Markle kapen duke qeshur me këngëtarin e njohur [VIDEO]

Mar 13, 2018

Një shaka e bërë me njëri-tjetrin në publik, nuk i ka shpëtuar vëmendjes mediatike.

Prince Harry dhe Merghan Markle kanë qenë duke ndjekur një koncert të këngëtarit Liam Payne gjatë shërbimit në kishën e Westminster. Një moment kur Liam mbaroi këngën, Meghan dhe Harry qeshin me njëri-tjetrin.

Pak para kësaj, Payne tha se priste me padurim të këndonte këngën e John Mayer, “Waiting on the World to Change,” sepse sipas tij ishte shumë aktuale. Të ketë qenë kjo arsyeja?