Xhensila më në fund tregon barkun e rrumbullakosur [FOTO]

Mar 09, 2018

Shtatzënia e saj u fol e u përfol për një kohë të gjatë.

Edhe pse lajmet e trajtuan si fakt të kryer, vetë Xhensila vazhdonte të mos e pranonte publikisht shtatzëninë e saj. Por janë fotot ato që e nxjerrin edhe më zbuluar atë. Fotoja e sotme e tregon më qartë barkun e saj të rrumbullakosur dhe nurin që ajo ka marrë nga pritja e ëmbël.

29004384_10213413211598042_835620125_n.jpg