Mos e humbisni! Dua Lipa i shkruajti SHQIP të atit në ‘sy të gjithë botës’ por ‘pendohet’ dhe e fshin. Shikojeni tani [FOTO/VIDEO]

Mar 07, 2018

Të gjithë jemi krenarë për suksesin e Dua Lipa-s edhe jo vetëm. Por edhe ajo shprehet shpesh herë se sa krenare ndihet që është shqiptare. Madje në ditëlindjen e të atit iu drejtua edhe në shqip të atit, Dukagjin Lipa-s, por si duket nga trysnia e komenteve të shumta të cilët nuk e kuptonin Dua e ka kthyer komplet në anglisht. Për ta parë ndryshim që bëri ajo, shihni videon më poshtë ku emisioni Fun Day me moderatore Fatma Methasani ka mundur ta sigurojë si foto para se Dua të bënte ndryshimin. Madje në minutën 22:07 do mund të shihni edhe urimin që Dua i ka bërë Dukagjinit në vitin 2017 edhe këtë të këtij viti./intv.al/