Valbona Selimllari merr këtë dhuratë të ëmbël për Shën Valentin dhe e tregon me shumë krenari! [FOTO]

Feb 14, 2018

Miss-i i parë shqiptar dhe jo më kot e cilësuar si ikona e bukurisë shqiptare, pasi edhe pse kanë kaluar shumë vite, Valbona Selimllari duket po e njëjta. Kur bëhet fjalë për jetën private, Valbona është shumë e rezervuar, por në ditën e Shën Valentinit ajo ka dalë disi nga natyra e saj dhe ka zbuluar dhuratën e ëmbël që ka marrë për ketë festë.

Ndryshe nga të tjerët, Valbona Selimllari e ka përjetuar dashurinë nëpërmjet një dedikimi nga fëmijët. “Gëzuar Shën Valentinin mamit tim të dashur!”, ka shkruar një prej fëmiëjve të Selimllarit, duke e befasuar atë.

bona.png