Skandal! Gjiko e paska vjedhur këngën ‘Papuqe Gucci’, ja se nga e ka marrë...[VIDEO]

Feb 14, 2018

‘Papuqe Gucci’ ishte kënga e reperit Gjiko e cila u pëlqye për stilin e saj të veçantë të klipit artistik dhe muzikës që paraqiste.

Por, klipi i kësaj këngë ka rezultuar të jetë një kopje e një klipi tjetër të reperit amerikan Puff Daddy. Mirëpo, jo vetëm klipi është kopje.

Edhe muzika e kësaj kënge dhe ideja është e vjedhur nga kënga e Atanas Kolev, që titullohet ‘Gucci Slides’ e që është publikuar 5 ditë përpara se të dilte ‘Papuqe Gucci’ të Gjikos në You Tube.

Më poshtë ju paraqesim të dyja këngët, vlerësoheni vetë!

radio TV

Facebook

LIKE Shqip Top 10

poll