I morën apo jo 100 milion lekët e Big Brother? Danjeli e Fotinia marrin këtë vendim të rëndësishëm [FOTO]

Feb 07, 2018

Danjeli dhe Fotinia u bënë çift brenda shtëpisë së Big Brother, e lidhja e tyre sa vjen dhe u bë më e fortë brenda mureve të saj.
Çifti zgjodhi të kurorzonte dashurinë e tyre gjatë spektaklit live të BB, ku të ftuar ishin vetëm banorët në sytë e miliona shikuesve, por pa praninë e të afërmve të tyre.

Duket se kjo martesë i solli shumë fat çiftit të ri, duke i bërë ata fitues të 100 milion lekëve.

Por pasi dolën nga shtëpia, edhe pse ishte paralajmëruar një dasmë, ata e shtynë duke thënë se ende nuk i kishin marrë lekët dhe se dëshironin që të bënin një ceremoni madhështore, prandaj dhe kishin vendosur që të prisnin edhe pak Por duket se tashmë çifti i ka vënë të “gjitha në vijë” dhe përmes një lidhjeje live në Instagram kanë treguar se këtë verë ata do të bëjnë edhe ceremoninë e dytë martesore mes familjarëve dhe miqve të tyre.

fotiniaaa.png