Skena ''hot'' dhe seks i ''egër!'' Çfarë thotë gruaja e vërtetë e Christian Grey-t për ''Fifty Shades'' [VIDEO]

Feb 01, 2018

Fifty Shades padyshim është një ndër filmat më të përfolur dhe shkak për këtë janë bërë skenat seksi gjatë filmit. Një dashuri e paqëndrueshme, skena hot dhe seks i egër? Po, ndoshta ky është sekreti i suksesit të këtij filmi.

Jamie Dornan mund të njihet në mbarë botën si ai i krisuri që luan tek "Fifty Shades", triologjia e famshme e ditëve të sotme. Por ka ende një person të brendshëm që nuk e ka parë filmin – gruaja e tij. E çuditshme apo jo?

I ftuar në emisionin e famshëm të Ellen DeGeneres, Dornan pranoi se nuk do i blinte bashkëshortes një biletë, për të parë “Fifty Shades”.

Gjithashtu aktori i njohur theksoi se në jetën reale nuk nuk ngjan aspak me Christian Grey-n. Ndërsa për bashkëshorten e tij u përgjigj me humorë se ajo nuk e ka parë asnjëherë filmin dhe se ajo nuk dashuron Grey-n, por Dornanin e vërtetë, pra jo atë të filmit.

“Unë mendoj se ajo është më e dashuruar me mua se me atë djalin tjetër”, i është përgjigjur ai pyetjes së Ellen.