Young Zerka e ka gati projektin e rradhës, do të bashkëpunojë me...[FOTO]

Mar 22, 2018

Këngëtari Young Zerka pritet të sjellë një bashkëpunim të ri për publikun por këtë herë me një këngëtar të famshëm ndëkombëtarisht, pikërisht me këngëtarin Faydee.

Për “NRG Radio”, Young Zerka ka thënë se kënga me Faydee po regjistrohet në një studio në Bukuresht dhe producent i saj do të jetë DJ Moh Green.

Kënga do të publikohet në fund të prillit dhe do të jetë shumë ritmike, sepse kuptohet mjaft mirë edhe nga titulli i saj “Belly Dancer”.

Le të presim që të jetë një sukses i rradhës duke marrë parasysh se titullin e ka shumë atraktivë.

n_890-.jpg

radio TV

Facebook

LIKE Shqip Top 10

poll