Në klipin e Ermal Metës, ‘Non mi avete fatto niente’ flitet shqip [FOTO]

Feb 12, 2018

Kantautori shqiptar Ermal Meta në bashkëpunim me artistin Italian Fabrizio Moro triumfuan në Sanremo 2018.

Me këngën ‘Non mi avete fatto niente’ ne të gjithë u ndiem krenarë që një artist shqiptar arriti të triumfoi në festivalin e muzikës italiane.

Në këngën që i kushtohet vuajtjeve nga luftrat, sulmet terroriste dhe emigrimi flitet edhe shqip.

Në videklipin e realizuar nga këngëtarët janë të pranishme shumë gjuhë të botës e nuk mund të mungonte edhe gjuha shqipe.

Kënga e cila rrëmbeu zemrat e shumë dëgjuesve ka jo vetëm një melodi të bukur por edhe një tekst shumë prekës dhe inkurajues.

Fjalitë e mëposhtme janë të shkruara shqip në klipin e dy artisëve:

‘Në Londër bie shi gjithmonë por sot s’të bën keq’
‘Nuk keni pasur asgjë’
‘Lumturia fluturonte’

3.PNG

 

2.PNG

1.PNG

radio TV

Facebook

LIKE Shqip Top 10

poll