Ishit mësuar keq deri tani! Instagrami sjell risinë që do ju mërzisë dhe do ju gëzojë njëkohësisht

Feb 11, 2018

Në 2018 mund të themi se mbi 90% prej nesh kemi në telefonin tonë aplikacionin, “Instagram”.

Mund të thuhet se tashmë “Facebook”-u nuk është më ‘dashuria’ e të gjithë por e kanë zëvendësuar me rrjetin social, Instagram. U desh kohë të mësoheshim edhe me “Snapchat”-in kur pamë se kur bëjë ‘screenshot’ dikujt, ai person të cilit i bëje njoftohej. Tashmë kjo gjë duket se do të jetë edhe në Insta.  

Stafi i Instagram ka menduar se duhet të ruhet privatësia e çdokujt dhe kanë menduar se kjo mënyrë do të jetë e duhura por kjo pasi të bëhet ‘update’-i i ri. Nuk na ngelet tjetër vecse t’ju themi: Kujdes kur bëni “screenshot”!/intv.al/

 

radio TV

Facebook

LIKE Shqip Top 10

poll