Po afron Shën Valentini, nëse se keni gjetur ende dhuratën, atëherë hidhini një sy artikullit [FOTO]

Feb 08, 2018

Dita e shën valentin po afron dhe shumë çifte presin të festojnë dashurin e tyre në këtë ditë.

Megjithatë përveç se gazimit si çdo festë tjetër ka dhe stresin, çfarë dhurate duhet ti bëj apo si duhet ta suprizoj?

Intv ju sjell se një mënyrë e thjeshtë dhe shumë romantike është një darkë vetëm e për vetëm...nuk ka nevojë të shpenzoni për darka të shtrenjta në restorant, mjafton dhe shtëpia juaj.

E për të dal një natë e bukur duhet të bëni disa përgatitje të vogla, për ti dhënë ngjyrën e dashurisë mjafton të keni disa petale trëndafili dhe tullumbace të kuqe.

Nëse ende se keni se si ta dekoroni shtëpinë atëherë hidhini një sy sugjerimeve të më poshtme...

Dhe mos harroni, e rëndësishme është dashura në fund të fundit...

f95ae2f77184d3bb0d4b22293d02f9a7.jpg0c3c919c9201d0987f7bc3b493829422.jpge4e92d85c1185bf7eeb7d2e25a4482c3.jpge30a04884502c44ab815933c61cf58c2.jpgad5ceab734e021410d302449894d912b.jpga36aaea452bb855d39e85e57bb476b78.jpg5c9a7a17a30456b9f5fff58659ed90b9.jpg11e6ec1138a0391d7d65d296e12ee74f.jpg