FATMA

Une jam Fatma, po po Fatma qe vesh converse ne cdo emission dhe nuk i do takat.

Fatma me mbiemrin ekomplikuar "Methasani" ky dy ne 3 njerez e shqiptojne gabim.

Fatma qe flet shpejt dhe harron cdo titull kenge mjafton ti kujtoje me nanana.

Fatma qe mban akoma kartolinen e Enrique Iglessia edhe pse ai nuk e ka pyetur kurre " can i be your hero"!

Fatma qe vdes ti bejne foto sidomos nga ato ku duket teper e gjate.

Fatma qe prej tre vitesh ben "Fun Day" ku cdo gje normale tingellon si anormale.

Fatma qe beson ne mrekulli, sepse mrekullite behen me pak inteligjence dhe shume shume dashuri.