ALFIO

Kur familja ime emigroi në Itali, prindërit u detyruan të bënin shumë punë që të mbanin mua dhe metrën time. Ne u detyruam të gatuanim por vaktet e mia ishin gjithmonë më të mirat se të motrës time. Gjatë viteve të shkollës nuk gjeta gjë tjetër që të më jepej aq shumë sa më jepej për të gatuar. Pas shumë vitesh experience në kuzhinat italiane u ktheva në Shqipëri ku mora dhe titullin Masterchief. Sot keni mundësin të më ndiqni çdo ditë nga e Hëna në të Premte në “Kripë dhe Piper” me mikun tim më të mirë Indritin.