ERMALI

Pse e dua "IN"? Sepse pas një rrugëtimi 10 vjeçar mediatik i jap jetë ende projekteve që dua. Në "IN" i kam realizuar, pas "Euro Beat" vjen "Një kat më lart". Mund të mos jem i lumtur?
Përpjekjet për punë më të mira janë të përditshme, për ti ardhur shikuesit sa më pranë, shumë "IN" dhe me shumë dashuri.
Kur e mendoj sa të vemëndshëm janë njerezit si publik, mendoj sa përgjegjesi kam në çdo takim televiziv ndaj e gjitha kjo mbetet më shumë se një pune, pasion.... jam unë përballë tyre, kudo që janë, ashtu... para nje tavoline, me një gotë në dorë, të rehatuar, për të parë një tjetër takim me mua, në një fundjavë "IN".