Njihuni me fëmijën gjeni nga Kosova!

Mar 13, 2018

Andin Shala është vetëm 9-vjeç dhe të gjitha detyrat që i japin mësuesit i duken shumë të lehta. Madje, atij nuk i mjaftojnë leksionet që i merr në shkollë. 9-vjeçari nga Barileva e Kosovës gjithënjë kërkon leksione shtesë dhe mësuesit e kanë të qartë se librat e klasës së tretë nuk i përgjigjen intelektit të tij.

Andini thotë për Tribuna channel se më së shumti i pëlqen të lexojë libra, të cilat kanë të bëjnë me astronominë. Ai ka bërë dhe testin e inteligjencës, është vërejtur se ai ka koefiçientin shumë të lartë IQ 125.
Në këto kushte psikologët sugjeruar që ky fëmijë të kalojë nga klasa e tretë në të tetën, por një gjë të tillë nuk u pranuar prindërit e Andinit.