Ti me dhuron paqe! Ky është trendi më i ri për dhuratat e të dashuruarve [VIDEO]

Feb 14, 2018

Ti me dhuron paqe!

Është ky një fragmenti i shkurtër i dhuratave të cilat të dashuruarit po i dedikojnë njëri tjetrit ne kete 14 shkurt.

Me kalimin e viteve po shihet dhe një tendencë e re, e dhuratave ne cift. Gjithmone e me shume të dashuruarit po preferojnë të bëjnë me shume dhurata me vlera emocionale se sa monetare.

Po cilët janë ata që kërkojnë të shprehin dashurinë me dhurata të bera vet ose sic quhen handmade?

Dhuratë ideale s'ka por dashuri të shprehur në mënyrën e duhur, po.

Një buqetë me mimoza, një pako çokollatash, kartolina apo një xhiro nga liqeni, kanë qenë këto disa nga mënyrat se si është festuar vite më parë ne mase Shën valentini, shkruan intv.al

Pavarësisht se vitet kalojnë ajo çka mbetet e pa ndryshuar në këtë të ditë është ngjyra e kuqe e cila mbizotëron kudo, në veshje, buqetë dhe tullumbace./intv.al/

 

 

Intervistoi: Marsilda Qerreti