Merreni me brava, 14 shkurti me Dhorin dhe Mynyrin, me batutat e Ramës do qeshni e do qani...[VIDEO]

Feb 14, 2018

Kryeministri Edi Rama nuk ka hequr dorë nga batutat dhe etiketimet as në takimin me senatin e Universitetit të Tiranës. Rama ju kujtoi pedagogëve bukën e gojës, madje ata që duan ligjin e vjetër i ngjasojnë kryeminisitrit me ndërmarrjen mekanike. Kryeministri tha se dhe Napoleonin dikush e ka bërë shqiptar.

Detajet i ndiqni në video...