Akademia e Arteve

Tuesday, 28 February 2017 16:44
4 dhe 5 mars. Shënojini këto dy data në Axhendën tuaj pasi janë mundësitë që keni për të shijuar pranë…

Arena Club

Tuesday, 28 February 2017 16:36
Netët live në Arena Club janë bërë pjesë e pandarë e Axhendës tonë. Nuk mund të ndodhë ndryshe kur bëhet…

Mumja Club

Thursday, 23 February 2017 16:32
Nuk ka dyshim që kjo do të jetë një ndër fundjavat më të bukura për këtë sezon në Mumja Club.…

Kinema Cineplexx

Thursday, 23 February 2017 16:26
Kjo fundjavë në Cineplexx rikthen në ekranin e madh aktorin Keanu Reeves. Sigurisht me një nga rolet e tij më…

Destil

Thursday, 23 February 2017 15:46
Një e shtunë jo si të tjerat do të jetë ajo në Destil. Uroj të keni dëgjuar të gjithë për…

Lollipop Club

Thursday, 23 February 2017 15:38
Dy nga DJ-t tanë të preferuar i gjejmë këtë fundjavë në Lollipop. Këtë të premte dhe të shtunë kërcejmë nën…

Mumja Club

Monday, 20 February 2017 16:38
Muzika është ajo që na mban gjallë shpirtin, dhe të paktë janë ata artistë që vërtetë dinë të na ushqejnë…

Kinema Millennium

Monday, 20 February 2017 16:27
Nga më të ndryshmit janë filmat që po shfaqen aktualisht në Kinema Millennium. Filma si; The Lego Batman Movie, një…

Arena Club

Monday, 20 February 2017 16:05
Të premtet live në Arena Club duket se do të vazhdojnë të kenë për kumbar edhe këtë javë artistin e…

Tulla - Culture Center

Monday, 20 February 2017 15:49
Eventet në Qendrën Kulturore Tulla janë gjithmonë për t'u pasur në konsideratë. Sidomos kur bëhet fjalë për të shijuar live…

Teatri Metropol

Thursday, 16 February 2017 11:53
Nëse këtë fundjavë kishit ndërmend të kënaqnit sytë, atëherë me siguri do t'ju pëlqejë shfaqja "Lulet e Dimrit". Një pjesë…

Kinema Cineplexx

Thursday, 16 February 2017 11:41
Rikthehet frika në Cineplexx pasi ka filluar të shfaqet në ekranin e madh filmi "Rings". Historia e mallkimit më të…