Record Store Day

Thursday, 20 April 2017 13:27
Kjo e shtunë sjell për herë të parë në Tiranë, Record Store Day. Një traditë botërore kushtuar kulturës së të…

ZoneClub

Thursday, 20 April 2017 13:15
Gjithmone në gustot tona. Nuk jemi zhgënjyer ndonjëherë nga Prishtina dhe as kjo e premte nuk do të jetë ndryshe.…

Kinema Cineplexx

Thursday, 20 April 2017 12:57
Vjen këtë fundjavë premierë në sallat e Cineplexx filmi "Colossal". Një seri ngjarjesh interesante, katastrofike, por njëkohësisht gazmore me subjekt…

GusGus @Shkup

Monday, 17 April 2017 12:28
Radarëve tanë nuk i shpëtojnë asnjëherë eventet muzikore në Europë, e sidomos ato shumë afër Shqipërisë. Evente si ai që…

Teatri Kombëtar

Monday, 17 April 2017 12:21
Një shfaqje super e suksseshme po rezulton komedia "Pushteti i Grave" pranë Teatrit Kombëtar. Një lojë brilante aktorësh mes Flaura…

UrbanART 2017

Monday, 17 April 2017 12:17
Art art dhe vetëm art. Kjo është moto e UrbanAct një organizatë jofitimprurëse me të rinj e cila dëshiron të…

Teatri Metropol

Thursday, 13 April 2017 12:50
Asnjëherë nuk i themi jo të qeshurave, sidomos kur bëhet fjalë për komedi si ajo që do të shfaqet këtë…

EXIT Festival 2017

Thursday, 13 April 2017 13:00
Është gjithmonë bukur të bësh plane për verën, por është akoma më bukur kur e di që ke rezervuar një…

Kinema Cineplexx

Thursday, 13 April 2017 12:40
Ashtu siç ishte parashikuar, ka mbërritur këtë fundjavë në sallat e Cineplexx seria e 8-të, aq e shumëpritur e "Fast…

DESTIL Albania

Monday, 10 April 2017 16:35
Të sfidosh veten nuk është e thjeshtë dhe ekspozita që nis këtë 14 prill pranë Destil është një shembull i…

Teatri i Operas dhe Baletit

Monday, 10 April 2017 16:28
E konsideruar si një nga veprat më të bukura të Çajkovskit, vjen këtë javë pranë Teatrit Kombëtar të Operas dhe…

Olen Çesari & ICO

Thursday, 06 April 2017 12:22
Ndonëse koncerti i tij do të ndodhë më 19 prill, kërkesa e lartë për ta ndjekur atë live ka bërë…