Kinema Cineplexx

Thursday, 18 May 2017 16:14
Aksion, horror dhe fantazi. Të treja këto vijnë këtë fundjavë në ekranin e madh të Cineplexx përmes filmit "Alien: Covenant".…

Fustanella Festival

Monday, 15 May 2017 15:54
Nëse e dashuroni muzikën, këtë fundjavë udhëtoni në Gjirokastër. 30 orë argëtim sjell Fustanella Festival, një organizim 3 ditor i…

Work & Study 2017

Monday, 15 May 2017 15:40
Puna të zbukuron. Por që të kesh punë të duhen aftësi dhe mundësi. "Work and Study", puno dhe mëso, është…

Festivali Ndërkombëtar i Tunxhit

Monday, 15 May 2017 15:31
Eventet e veçanta janë gjithmonë IN. I tillë është Festivali Ndërkombëtar i Tunxhit. Një organizim pesë ditor i cili do…

City Groove Festival

Thursday, 11 May 2017 15:13
Axhenda juaj ska pse mbetet vetëm në Tiranë, ndaj dhe radarët tanë kapin edhe jashtë saj. City Groove Festival, një…

Joga Në Park

Thursday, 11 May 2017 13:23
Vetem art në fundjavë sikur nuk ka lezet. Ndonjëherë ajo për çfarë kemi nevojë është një klasë e mire joga.…

Kinema Cineplexx

Thursday, 11 May 2017 12:24
Një mbret nga hiçi. Kjo është historia e mbretit Artur dhe shpatës së tij të famshme, e cila vjen këtë…

Teatri Eksperimental

Monday, 08 May 2017 13:19
Një shfaqje e bukur, vështirë të largohet nga skena. Vazhdon edhe këtë të martë dhe të mërkurë, pranë Teatrit Eksperimental,…

May Day Music Festival

Tuesday, 09 May 2017 13:02
Vera nënkupton me shumë evente në qiell të hapur. I tillë është ai që do të ndodhë këtë të shtunë…

DocuTIFF 2017

Monday, 08 May 2017 16:49
Tirana International Documentary Film Festival nis këtë të mërkurë edicionin e tij të tretë në Tiranë. Nga data 10 deri…

Run4EU Marathon

Monday, 08 May 2017 16:43
Eventet sportive zënë një vend të veçantë në Axhendën tonë, sidomos kur ndodhin në kuadër të Javës Evropiane si maratona…

Depeche Mode @Budapest

Thursday, 04 May 2017 13:34
Kur bëhet fjalë për të ndarë evente të bukura, çfarë është e jona është edhe e juaja. Nuk mund të…