Kinema Cineplexx

Jun 30, 2017

Çfarë fundjave kjo në Cineplexx. Nëse mendonit se i kishit parë të gjitha, prisni të shihni komedinë më të paparë të këtij viti "The House" me aktorët Will Ferrell dhe Amy Poehler. Dy prindër të cilët për të rikuperuar lekët e universitetit të së bijës, hapin një kazino të jashtëligjshme në bodrumin e tyre. Shumë të qeshura që do të vazhdojnë edhe të dielën me filmin e animuar "Despicable Me 3" dedikuar ditës së familjes në Cineplexx!

Ora: 17:00 / 19:00 / 20:45

Data: 29 Qershor - 5 Korrik 

Telefon: 04 45 00 24

Vendodhja: TEG, Tirana

www.cineplexx.al