Cirk Në Park

Jun 26, 2017

Të vegjël apo të rritur, askush nuk mund t'i rezistojë magjisë dhe emocioneve që përcjell një shfaqje cirku. Sikundër bën nxehtë dhe freskun e duam me patjetër, këtë të enjte në pasdite trupa e talentuar e Cirkut Kombëtar zhvendoset te Amfiteatri i Liqenit. Një spektakël i vërtetë me numra akrobatike, ajrore, por njëkohësisht zbavitës, në veaçanti për fëmijët. Më dëgjo mua, mos mungo!

Ora: 19:30 

Data: 29 Qershor 

Vendodhja: Teatri i Hapur, Parku i Liqenit 

www.facebook.com/events/100911220529138