World Refugee Day

Jun 26, 2017

Të respektosh një kulturë tjetër, tregon jo vetëm solidaritet por edhe një nivel të lartë qytetarie. Sikundër përgjatë 20 viteve të fundit të shumtë kanë qenë refugjatët në Shqipëri, Reja pranë Galerisë së Arteve ia dedikon këtë të enjte "Ditës Ndërkombëtare të Refugjatëve". Një ekspozitë me 36 fotografi të burrave, grave dhe fëmijëve nga 15 vende të botës, si dhe një koncert nga banda Track N Train. Për më tepër, të pres në orën 18:00 tek Reja!

Ora: 18:00

Data: 29 Qershor 

Vendodhja: Reja, Galeria e Arteve

www.facebook.com/events/125719971346098