Sea Dance Festival 2017

Jun 20, 2017

Të argëtohesh do të thotë të jetosh jetën në maksimum. Dhe sigurisht një event që argëtimin e ka të siguruar është Sea Dance Festival. 3 ditë muzikë dhe adrenalinë në një nga destinacionet më hot të Europës, Budva. Rezervojini që tani në kalendarin tuaj datat 13, 14 dhe 15 korrik, dhe shijoni performancën e Sean Paul, Fatboy Slim, John Newman e shumë e shumë artistëve të tjerë!

Ora: 18:00

Data: 13 - 15 Korrik

Vendodhja: Budva, Mali i Zi

www.facebook.com/events/245771252510037