U2 @Romë

Jun 20, 2017

Korriku thuajse erdhi, dhe bashkë me të erdhi dhe koha për të ndjekur live një nga grupet më legjendar të muzikës, britanikët U2. Si për të festuar 30-vjetorin e albumit të tyre "The Joshua Tree", banda do të mbajnë më 15 korrik koncertin e tyre në Romë. Jeni me fat pasi ende mund të gjeni bileta online. Megjithatë nxitoni nëse doni të bëni realitet ëndrrën tuaj për të shijuar U2 live!

Ora: 19:00 

Data: 15 Korrik 

Vendodhja: Stadiumi Olimpik, Romë 

http://www.viagogo.co.uk/Concert-Tickets/Rock-and-Pop/U2-Tickets/E-2020102