Kinema Millennium

Jun 20, 2017

Filma për të gjithë. Kjo është ajo çfarë ofron çdo javë Kinema Millennium përmes filmave të rinj. Realizime si "Wonder Woman" me bukuroshen Gal Gadot, filmi i animuar "Cars 3", për të vazhduar me "Piratët e Karaibeve 5: Të vdekurit nuk flasin", "Overdrive" aventurat e dy vëllezërzve hajdutë makinash, si dhe i fundit por jo më pak interesant "The Mummy" filmi aksion-horror me aktorin Tom Cruise!

Ora: 10:30 - 21:00 

Data: 19 - 21 Qershor

Telefon: 04 225 3654

Vendodhja: Rruga "Murat Toptani", Tiranë

www.kinemamillennium.com