Crossfit Në Park

Jun 12, 2017

Nuk është e thënë që të shkoni me patjetër në palestër për t'u ndjerë mirë me veten tuaj. Një alternativë ndryshe për të gjithë ju që dëshironi një mendje dhe trup të shëndetshëm është "Crossfit në Park" këtë të mërkurë tek Liqeni. 60 minuta stërvitje intensive nga profesori i dashur Edmond Stafa, e cila jo vetëm që do t'ju bëjë të humbisni ato kaloritë e tepërta të javës por do t'ju dhurojë edhe një buzëqeshje të sinqertë në fund. Gjithçka është falas, çfare ju duhet është vetëm vullneti!

Ora: 19:00 

Data: 14 Qershor

Vendodhja: Fushat Multisportive, Parku i Madh i Liqenit

www.facebook.com/events/140061029888940