Teatri Kombëtar

Jun 08, 2017

Sezonit të bukur pranë Teatri Kombëtar i erdhi fundi. Shumë shfaqje fantastike të vëna në skenë dhe një trup aktorësh të talentuar për t'u falenderuar për të gjitha emocionet e dhuruara. Emocione që këtë fundjavë, prej datës 8 deri më 11 qershor, mund t'i merrni përmes shfaqjes komedi "Pushteti i Grave". Nën fjalët e Aristofanit dhe regjisë së Spiro Dunit, vijnë ngjyrat e shumta të femrës në shoqëri. Bli një biletë dhe eja në teatër!

Ora: 19:00

Data: 8 / 9 / 10 / 11 Qershor

Telefon: 04 222 3022

Vendodhja: Teatri Kombëtar

www.facebook.com/officialTeatriKombetar