Ultra Europe 2017

Friday, 30 June 2017 13:57
Një event që kurrësesi nuk mund ta injorojmë përgjatë verës është festivali Ultra Europe. Një organizim gjigand i cili përgjatë…

Kinema Cineplexx

Friday, 30 June 2017 13:46
Çfarë fundjave kjo në Cineplexx. Nëse mendonit se i kishit parë të gjitha, prisni të shihni komedinë më të paparë…

Cirk Në Park

Monday, 26 June 2017 17:59
Të vegjël apo të rritur, askush nuk mund t'i rezistojë magjisë dhe emocioneve që përcjell një shfaqje cirku. Sikundër bën…

World Refugee Day

Monday, 26 June 2017 17:16
Të respektosh një kulturë tjetër, tregon jo vetëm solidaritet por edhe një nivel të lartë qytetarie. Sikundër përgjatë 20 viteve…

Sea Dance Festival 2017

Tuesday, 20 June 2017 13:54
Të argëtohesh do të thotë të jetosh jetën në maksimum. Dhe sigurisht një event që argëtimin e ka të siguruar…

U2 @Romë

Tuesday, 20 June 2017 13:42
Korriku thuajse erdhi, dhe bashkë me të erdhi dhe koha për të ndjekur live një nga grupet më legjendar të…

Kinema Millennium

Tuesday, 20 June 2017 13:22
Filma për të gjithë. Kjo është ajo çfarë ofron çdo javë Kinema Millennium përmes filmave të rinj. Realizime si "Wonder…

Crossfit Në Park

Monday, 12 June 2017 16:49
Nuk është e thënë që të shkoni me patjetër në palestër për t'u ndjerë mirë me veten tuaj. Një alternativë…

Teatri Kombëtar

Monday, 12 June 2017 16:29
Sikundër ishte padyshim një nga shfaqjet më të suksesshme të këtij sezoni, Teatri Kombetar rikthen këtë javë për të gjithë…

Martin Garrix @Shkup

Thursday, 08 June 2017 15:47
Nëse ka një stinë e cila na kënaq sa i përket eventeve muzikore, ajo është vera. 23 qershor është data…

Kinema Cineplexx

Thursday, 08 June 2017 13:51
Si thoni sikur t'i shtojmë pak frikë dhe suspansë fundjavës? Mos u shqetësoni e gjitha do të ndodhë në ekranin…

Teatri Kombëtar

Thursday, 08 June 2017 13:32
Sezonit të bukur pranë Teatri Kombëtar i erdhi fundi. Shumë shfaqje fantastike të vëna në skenë dhe një trup aktorësh…