‘Alta Moda’ në Paris, tendenca hapësinore e Vuitton [FOTO]

Mar 07, 2018

Një skenografi hapësinore frymëzuat nga filmi ‘Lufta e Yjeve’.

Në këtë mënyrë Lousi Vuitton prezantoi koleksionin vjeshtë-dimër 2018 -2018 në Paris.

Elegancë dhe shumë klas.

Një sfilatë ku në veshje shihen të sptampuara iniciaelet e shtëpisë së modës.

Shihni me vëmendje fotot mund të merrni shumë ide.

Të ftuar specialë në event ishin edhe Emma Stone, Jaden Smith, Sophie Turner etj.

6.PNG

5.PNG

4.PNG

3.PNG

2.PNG

1.PNG