20 sandalet trend të këtij viti që i përkasin stilit së gjyshes tuaj [FOTO]

Mar 03, 2018

Nëse je tipi i personit i cili preferon të shkojë zbathur se sa të veshi këpucë, atëherë ky lajmë është pikërisht për ju.

Sipas mediave ndërkombëtare të modës këto modele sandalesh do mbizotërojnë përgjatë pranverës dhe verës 2018, shkruan intv.al.

Sandalet e modelit "Slingbacks" siç njihen ndryshe janë një ndër modelet që shumë prej gjyshet tona i preferojnë.

Megjithatë këtë vite moda ka bërë bashkë të gjithë femrat bashkë pa marrë parasysh moshën./intv.al/

5a972f5e1f00002c00168c4c_1.jpeg5a972f091f00005100168c4a.jpeg5a9730581f00005100168c50.jpeg5a9730071e000008087ad1e3.jpeg5a972f9f2000003800eb0496.jpeg5a972ee61f00005100168c47.jpeg5a97301d2000007d06eb0498.png5a972e3a1f00005200168c45.jpeg5a972f3f1f00005200168c4b.jpeg5a972ff42000008806eb0497.jpeg5a972f1c1e00008e0b7ad1e1.jpeg5a972f2d2000002d00eb0493.jpeg5a97303a2000008806eb0499.jpeg5a972fb01f00002d00168c4d.jpeg5a9730481e00008e0b7ad1e4.jpeg5a972e271f00002c00168c44.jpeg5a972ef81f00005100168c48.jpeg5a972f712000008806eb0495.jpeg5a972e182000003800eb048f.jpeg5a97302b1f00002c00168c4e.png