Tommy Hilfiger mbyll javën e modën në Milano, prezanton koleksionin i frymëzuar nga Formula Uno [FOTO]

Feb 27, 2018

Java e Modës ka është dukur si një garë e vërtetë me një gamë të gjerë sjelljesh.

Këtë herë sfilatat ishin njëra më e veçantë se tjetra pasi kishin përdorur elementë vërtet surprizues.

Çanta, jumpsuits, doreza dhe shumë detaje të tjera përbërëse të veshjeve erdhën shumë ndryshe nga Tommy të cilat u prezantuan shumë bukur edhe nga modelet dhe modelët e përzgjedhur, ku dominonte familja Hadidit. Gigi, Bella, dhe Anëar Hadid sfiluan së bashku me miqtë e tyre si Hailey Baldëin dhe Winnie Harloë. I frymëzuar nga Formula Uno Tommy Hilfiger bëri një mbyllje të suskesshme në javën e modës.

gettyimages-924178550-1519594002.jpg

gettyimages-924184330-1519594116.jpg

gettyimages-924186984-1519594042.jpg

 

gettyimages-924187030-1519594165.jpg

 

gettyimages-924187622-1519594208.jpg

 

gettyimages-924190894-1519594258.jpg

gettyimages-924193824-1519593911.jpg

 

gettyimages-924179756-1519594305.jpg

gettyimages-924184424-1519594341.jpg