Këto janë aksesorët për flokë më të bukur të pranverës [FOTO]

Feb 09, 2018

Përgjatë stinës së pranverës do jenë në mode një pafundësi modelesh aksesorësh për flokët.
Në këtë listë shohim dhe disa aksesorë që i kishim harruar që ekzistonin.

Floku thonë që është gjysma e bukurisë se femrës, dhe pse jo nëpërmjet këtij trendi do ta perfeksionojmë pamjen tonë.

2.jpg1.jpg7.jpg6.jpg5.jpg4.jpg3.jpg

radio TV

Facebook

LIKE Shqip Top 10

poll