Intimo për Shën Valentin, zbuloni tendencat [FOTO]

Feb 09, 2018

Vetëm një javë dhe të gjithë të dashuruarit përgatiten për Shën Valentin.

Nëse dëshironi të ndiheni dhe të dukeni seksi për një natë romantike besojini veshjeve intime.

Mes shumë përzgjedhjesh sigurisht mbizotërojnë dantellat.

Shtëpitë e modës sugjerojnë se ngjyra mbizotëruese për këtë Shën Valentin është e zeza.

Stilistët këshillojnë që të gjitha vajzat të kujdesen për detajet dhe duke parë fotot e mëposhtme do të krijoni më shumë ide.

8.jpg

7.jpg

6.jpg

 

5.jpg

4.jpg

3.jpg

 

2.jpg

radio TV

Facebook

LIKE Shqip Top 10

poll