Është java e modës: Gigi Hadid, Stella Maxwell dhe Jasmine Tookes sjellin ngjyrat futuristike, neon [FOTO]

Feb 09, 2018

Gjatë javës së modës në mbrëmjen e së enjtes në New York, modelet sifluan në shfaqjen e Jeremy Scott.

Ajo që kryesoi sfilatën ishte modelja e njihur Gigi Hadid. 22 vjeçarja u bashkua meStella Maxwell dhe Jasmine Tookes duke sjellë një ansmabël ngjyrash neoni që zbulojnë edhe tendencat e reja.

Gigi e ndërroi veshjen e saj  duke qëndruar sërish tek ngjyrat neon. 

4904280C00000578-5370531-image-m-231_1518149810464.jpg

4904EF6A00000578-5370531-image-a-33_1518171254669.jpg

 

 

 

4905C47400000578-5370531-image-a-35_1518171323118.jpg

490429D000000578-5370531-image-m-31_1518151795411.jpg

 

 

4904ECB300000578-5370531-image-a-66_1518171633563.jpg

 

4905D2F800000578-5370531-image-a-20_1518171131200.jpg

 

4904087800000578-5370531-image-a-149_1518148499204.jpg

 

490423F400000578-5370531-image-m-229_1518149765642.jpg

 

4904281C00000578-5370531-image-a-230_1518149776163.jpg

4904087800000578-5370531-image-a-149_1518148499204.jpg

 

4904085A00000578-5370531-image-m-214_1518149441717.jpg

radio TV

Facebook

LIKE Shqip Top 10

poll