9 trendet e ngjyrave të flokëve për pranverë, mes tyre dhe modeli ghost [FOTO]

Feb 08, 2018

Bionde, ngjyra ghost, violet dhe e kuqe janë këto disa nga ngjyrat që janë trend gjatë periudhës së pranverës.

Ngjyrat  e flokëve për 2018 do krijojnë një pamje të ngrohtë, natyrale dhe me fijet e nevojshme që njëkohësisht do të shërbejnë edhe si theksim i tipareve të fytyrës.

strawberry-rose.png300300bf6e651ac3aea48ecbbae2fee4.jpgf034edd93a72c18aff58da767def36e2.jpg0314bae52cd18b44ba81cafa5ff5debd.jpg6.PNG5.PNG4.PNG3.PNG2.PNG