Dolce & Gabbana ju prezantojnë me trendin më të bukur të kësaj pranvere [FOTO]

Feb 05, 2018

Vendosja e shamisë në kokë është një nga trende që kjo pranverë do sjell me vete.
Falë këtij aksesori, modeli juaj i flokëve do të duket më i veçantë, shikoni vetëm koleksionin e pranverës së Dolce dhe Gabbana, ku 'gërshetimi' i shallit me flokët tuaj do ju japi një pamje dhe më tërheqëse.

aaaaaaaaa.jpga.jpgoriginal_3.jpgoriginal_1.jpgoriginal.jpgaaaaaaaa.jpgaaaaaaa.jpgaaaaaa.jpgaaaaa.jpgaaaa.jpgaaa.jpgaa.jpg